UNIVERZITETSKI CENTAR

Program za hotelijerstvo na Univerzitetu Donja Gorica, u saradnji sa Vatel Međunarodnom biznis školom, pokrenut je 2016. godine sa ciljem da obezbijedi vrhunsku obuku za upravljanje hotelima i turizmom, te da pripremi studente da postanu vodeći menadžeri u međunarodnom hotelijerstvu i ugotiteljstvu. Škola se nalazi u glavnom gradu, Podgorici.

Prezentacija Vatel-a u Podgorici, Crna Gora

Netipičan, i u prvi mah ne tako upadljiv glavni grad Crne Gore ovaj status preuzeo je od Prijestonice Cetinja 1946. godine.

U XX vijeku bio je poznatiji kao Titograd. Idealno smješten u dolini Zete i na obalama Morače, omogućava brz i jednostavan pristup Jadranskoj obali, kao i najvišim planinskim vrhovima i nacionalnim parkovima – Skadarskom jezeru i Prokletijama.

Podgorica je poznata po gostoprimstvu, velikoj ponudi kafića i restorana, širokim bulevarima i dugim sunčanim danima. Njena arhitektura uglavnom odražava poslijeratni stil soc-realizma uz brojnu modernu novogradnju prilagođenu izazovima XXI vijeka. Dinamičan razvoj u posljednjih nekoliko godina privlači veliki broj ljudi iz svih djelova zemlje, posebno mladog stanovništva koje sada čini većinu građana Podgorice. Ova tendencija , najbolje odražava crnogrorska demografska kretanja.

Više informacija

 

Prezentacija Vatel-a u Podgorici, Crna Gora - Image 1

Prezentacija Vatel-a u Podgorici, Crna Gora - Image 2

Infrastruktura učionica

amfiteatari
učionice
slušaona
konferencijske sale
kompjuterske učionice
biblioteka
Wi-Fi Internet
kopirnica 

Praktična nastava

Vatel Crna Gora ima partnerstvo sa poznatim hotelima, katgorije četiri i pet zvjezdica koji se nalaze u Crnoj Gori. Odeljenja za praktičnu nastavu: ketering, kuhinja, restoran, smještaj, recepcija, administracija I marketing.

Više informacija o UDG možete naći na linku - Univerzitet Donja Gorica


Prezentacija Vatel-a u Podgorici, Crna Gora - Image 4Univerzitet Donja Gorica

Usluge:

Virtuelna biblioteka – Biblioteka – Intranet Vatel – Studentska služba – Studentski Biznis Centar – Studentski klub – Pomoć u pronalaženju smještja – Različiti kulturni i sportski događaji  


VAŠ SAGOVORNIK
Kontaktirajte ovaj univerzitetski centar

Admissions
Ines Pajovic
Oktoih1, Donja Gorica
Podgorica - ME

Kontaktirajte ovaj univerzitetski centar
+382 20 410 726
NAĐITE ODGOVARAJUĆE OBRAZOVANJE

U TRI ETAPE
Nekoliko klikova
je dovoljno!

MARKO POLO
Studenti,
prokrčite sebi put
na međunarodnom nivou

Saznajte više o tome
II ciklus specijalizacija
Direktor Međunarodnog hotelijerstva

Saznajte više o tome