UNIVERZITETSKI CENTAR

Prezentacija Ānanti Resort, Residences & Beach Club kompleksa

21. marta 2019. godine na Univerzitetu Donja Gorica održana je prezentacija Ānanti Resort, Residences & Beach Club kompleksa.


Prezentacija Ānanti Resort, Residences & Beach Club kompleksa

21. marta na Univerzitetu Donja Gorica održana je prezentacija Ānanti Resort, Residences & Beach Club kompleksa. Predsjednik Thomas Mee upoznao je studente sa radom ovog poznatog lanca hotela i mogućnostima zapošljavanja naših studenata. Podijelićemo nekoliko utisaka naših studenata nakon zanimljive przentacije.


Bilo mi je zadovoljstvo slušati prezentaciju gospodina Tomasa o njegovom Ananti Resorts projektu. Ono što mi se najviše dopalo o rezortu jeste luksuzni dizajn enterijera, impresivna veličina vila, kao i ekološki održiv način na koji je ovaj projekat realizovan. Nakon prezentacije, osjetio sam veliku privilegiju i zahvalnost prema Vatel-u i UDG-u, što su mi omogućili da stvorim osnovu i znanja sa kojima ću u budućnosti izgraditi ozbiljnu karijeru u hotelskom menadžmentu, radeći u ovakvim rezortima, kao i u mnogim drugim u Crnoj Gori i inostranstvu.

Boris Krivokapić – III godina Vatel Montenegro


Na danasnjem predavanju je bilo jako zanimljivo slusati o tako luksuznom i novom rizortu,gdje ce nam se vjerovatno ubrzo ukazati prilika da steknemo neko novo radno iskustvo.Sami naziv ,,Ananti" znači ,,mir i sreća" tako da ce gosti koji dođu u ovaj hotel imati mir i pronaci sreću. S obzirom da imam radno  iskustvo u hotelu ,,Aman" Sveti Stefan koji je u blizini ovog hotela,da znam kako funkcioniše jedan resort voljela bih da i jednog dana radim i u ovakvom hotelu. Sam dizajn untrašnjosti i spoljašnosti je veoma lijep i razlikuje se od  ostalih hotela u Crnoj Gori. Bilo mi je veoma zanimljivo i nadam se da ćemo naredne godine imati prezentacije i drugih hotela.

Katarina Lopičić – II godina Vatel Montenegro

VAŠ SAGOVORNIK
Kontaktirajte ovaj univerzitetski centar

Admissions
Ines Pajovic
Oktoih1, Donja Gorica
Podgorica - ME

Kontaktirajte ovaj univerzitetski centar
+382 20 410 726
NAĐITE ODGOVARAJUĆE OBRAZOVANJE

U TRI ETAPE
Nekoliko klikova
je dovoljno!

MARKO POLO
Studenti,
prokrčite sebi put
na međunarodnom nivou

Saznajte više o tome
II ciklus specijalizacija
Direktor Međunarodnog hotelijerstva

Saznajte više o tome