UNIVERZITETSKI CENTAR

Posjeta Hilton hotelu

Studenti I i II godine posjetili su hotel Hilton u Podgorici. Generalni direktor gospodin Nemanja Nikolić je održao predavanje i upoznao studente sa organizacijom, sadržajem i pojedinostima vezanim za poslovanje hotela.


Posjeta Hilton hotelu

Studenti I i II godine posjetili su hotel Hilton u Podgorici. Generalni direktor gospodin Nemanja Nikolić je održao predavanje i upoznao studente sa organizacijom, sadržajem i pojedinostima vezanim za poslovanje hotela. Nakon posjete studenti su podijelili sa nama svoja zapažanja, impresije i komentare: 


“Današnje predavanje u hotelu Hilton se za mene i kolege pokazalo veoma korisnim. Gospodin Nemanja Nikolić nam je pomogao da bolje razumijemo svoju struku, pripremio nas za neke od izazova na koje ćemo nailaziti kao menadžeri i upoznao nas sa organizacionom strukturom hotela Hilton i njegovim prostorijama. Dobiti informacije iz prve ruke  je omogućilo da formiramo realniju sliku naše budućnosti i upoznamo sektore hotelijerstva i funkcije zaposlenih. Takođe, posjeta hotelu je proširila naše znanje o HRM-u kroz konkretne primjere akcionog plana Hiltona radi povećanja produktivnosti i smanjenju broja zaposlenih. Zahvalna sam na ukazanoj prilici i nadam se češćim hotelskim posjetama i sličnim predavanjima.”

Vjera Kalezić- I godina Vatel Montenegro


Posjeta je bila zanimljiva najviše mi se svidjelo predavanje generalnog direktora Nemanje Nikolića koji je se potrudio da nam objasni proces zapošljavanja i koji se ugovori koriste u  hotelu Hilton. Pogotovo mi je bilo zanimljivo obilazak prostorija za osoblje samoga hotela, Wellness i SPA centra, predsjedničkog apartmana i Sky bar-a.

Đorđe Murišić – II godina Vatel Montenegro


Današnja posjeta hotelu Hilton ostavila je izuzetno jak utisak na nas. Prije svega, bila nam je čast obići i upoznati se sa gotovo svim djelovima jednog od najluksuznijih hotela u Crnoj Gori kao i slušati govor generalnog direktora, prvog Crnogorca koji se nalazi na ovoj funkciji u prestižnom hotelskom lancu Hilton. Ponosni smo činjenicom da u našoj državi postoji jedan jedan ovakav hotel. Naime, kao i svi hoteli iz ovog hotelskog lanca koji već 100 godina uspješno posluje, Hotel Hilton posjeduje pet zvjezdica i nudi 180 luksuzno opremljenih soba. Vrijednost hotela procijenjena je na 40 miliona eura, što nam dokazuje ambijent još pri samom ulasku. Naša današnja očekivanja su u potpunosti ispunjena. Organizaciona struktura je jako dobra, kao i svo stručno osoblje. Smatramo da je  za uspješno poslovanje neophodan dobar tim, a ovaj hotel ga definitivno posjeduje. Ono što smo mogli primjetiti jeste da je njihova glavna zajednička osobina posvećenost i želja za daljim napredovanjem, što predstavlja jedan od glavnih ključeva uspjeha. Voditi jedan ovakav hotel nimalo nije jednostavan zadatak, ali definitivno predstavlja ogromno zadovoljstvo.


Anđela Pejaković – I godina Vatel Montenegro

Nikola Markotanović - I godina Vatel Montenegro


Zahvaljujemo se gospodinu Nikoliću i osoblju hotela na izdvojenom vremenu i gostoprimstvu. 

VAŠ SAGOVORNIK
Kontaktirajte ovaj univerzitetski centar

Admissions
Ines Pajovic
Oktoih1, Donja Gorica
Podgorica - ME

Kontaktirajte ovaj univerzitetski centar
+382 20 410 726
NAĐITE ODGOVARAJUĆE OBRAZOVANJE

U TRI ETAPE
Nekoliko klikova
je dovoljno!

MARKO POLO
Studenti,
prokrčite sebi put
na međunarodnom nivou

Saznajte više o tome
II ciklus specijalizacija
Direktor Međunarodnog hotelijerstva

Saznajte više o tome