OBRAZOVANJE

Osnovne studije

Bachelor u Međunarodnom hotelskom menadžment

Manadžer međunarodnog ugostiteljstv

  • II stepen akreditovanih osnovnih studij
  • Ukupno kredita: 180 ECTS (Evropski sistem prenosa bodova
  • Trajanje studija: 3 godin

Preduslovi za prijem: Srednjoškolska diploma ili ekvivalent +  Prijemni ispit

U Francuskoj

Baccalaureate

U Belgiji

Potvrda o završetku srednje škole

U Švajcarskoj

Diploma o maturi

U drugim zemljama

Srednjoškolska diploma ili ekvivalent "A levels"

Znanje Engleskog jezika: TOEFL 550 (80 IBT) ili IELTS 5.5 (academic) + motivaciono pismo na jednoj stranici napisano na Engleksom jeziku

Cilj: Kompletno poznavanje menadžmenta, timskog rada i izvršnih funkcija u međunarodnom okruženju. Sticanje profesionalne, pravne, ekonomske i jezičke kulture sa ciljem da operativnog upravljanja u kompaniji.

Proces programa:

Bachelor 1 godina: Studenti se upozanju sa arketingom, ljudskim resursima, administrativnom i profesionalnom kulturom, i postaju iskusni u ugostiteljstvu, kulinarskim tehnikama proizvodnje, ograničenjima banketa, neočekivanim doađajima prilikom prijema ili seminara, i završavaju svoju školsku godinu stažiranjem u zemlji u kojoj studiraju.

Bachelor 2 godina:  Nastavljajući da poboljšavaju svoja teorijska znanja, studenti se upoznaju sa upravljanjem. Tokom praktične obuke oni upravljaju studente 1. godine , dok njima upravljaju studenti 3. godine. Studenti stiču samopouzdanje i obavljaju praksu u inostranstvu.
Marco Polo Program:
Studenti imaju mogućnost da jednu školsku godinu (Bachelor 2 godinu) provedu u drugoj Vatel školi, nakon što dekan škole domaćina prođe kroz aplikaciju i istu potvrdi.

Više o  Marco Polo Program

Bachelor 3 godina: Studenti imaju sva potrebna osnovna znanja. Studenti su spremni da počnu da upravljaju timom, pravo u školi. U ovoj godini, oni razvijaju svoje analitičke sposobnosti, pozivaju se na znanja do sada stečena, razvijaju strategije i donose svoje prve odluke.

Bachelor in Montenegro

KONTAKTIRAJTE VATEL
VATEL MONTENEGRO
Ines Pajovic
Tel. +382 20 410 726