OBRAZOVANJE

Fleksibilan i otvoren plan i program

Fleksibilan i otvoren plan i program

Vatel Škole imaju petogodišnji program. Studenti pak mogu početi sa radom nakon samo tri godine studija sa Bachelor, nacionalno sertifikovanim stepenom koji potvrđuje stečenost specifičnih znanja vezanih za ugostiteljstvo i koji potvrđuje da studenti već imaju široko iskustvo. Poslovi nosioca Bechelor diplome uključuju Kontrolu kvaliteta menadžmenta, Menadžment objektom, itd.

Po završetku diplomskog programa, Vatelovci mogu biti angažovani, posle jedne do dvije godine probnog perioda, kao menadžeri za ljudske resurse, finansijski direktori ili marketing menadžeri. Takođe, imajte na umu da je Vatel program dostupan i studentima koji su uspješno dodiplomski program ili 3 godišnje studije u drugim oblastima.

VATEL, NACIONALNI OKVIR KVALIFIKACIJA


Oba Vatel programa: diplomski i postdiplomksi ciklus imaju diploma priznatu od strane National Repertory of Professional Certifications in Europe. Ovaj sertifikat je određen u skladu sa sledećim kriterijumima:

  • Detaljan opis razrađen sa profesionalnim menadžerima i direktorima u međunarodnom ugostiteljstvu;
  • Opis vještina, sposobnosti i znanja vezanih za ovu funkciju;
  • Spisak poslova i pozicija studenata prethodne tri generacije. A list of jobs held and their positions by at least three preceding classe

Vatel programi su registrovani u Nacionalni okvir kvalifikacija od 5. aprila 2012.godine

Pored nacionalno sertifikovane diplome, studenti imaju Europass dodatak diplomi, dizajniran zajedno od strane Evropske komisije, Evropskog savjeta i UNESCO-a. Ona daje opis prirode, nivoa, konteksat, sadržaja i statusa studija koje su uspješno završene a radi dobijanja Vatel sertifikovanih diploma. Priznat je u 47 zemalja u 2015. godini i ima za cilj da omogući jasnije razumevanje sadržaja i vrijednosti Vatel diplome za poslodavce ili visoko obrazovanje, kako u Francuskoj tako i u drugim zemljama.

KONTAKTIRAJTE VATEL
VATEL MONTENEGRO
Ines Pajovic
Tel. +382 20 410 726
UNDERGRADUATE DEGREE
equivalent High School + 3
GRADUATE DEGREE - MBA
equivalent High School + 5

  NAĐITE ODGOVARAJUĆE OBRAZOVANJE

U TRI ETAPE
Nekoliko klikova
je dovoljno!