MEĐUNARODNA MREŽA

Riječ i poruka predsjednika

Riječ i poruka predsjednika

Riječ i poruka predsjednika

U Vatelu obrazujemo i obučavamo rukovodni kadar i kadar za operativne poslove u Međunarodnom Turizmu i Hotelijerstvu.

Obrazovanje obogaćeno našim 35 godišnjim iskustvom, koje na međunarodnom nivou pružamo u 35 univerzitetskih centara  širom svijeta, sa 7000 studenata, zasniva se na naizmjeničnoj, konstruktivno osmišljenoj i vođenoj kombinaciji univerzitetske teorije i stručne prakse.

Potvrda takvog koncepta obrazovanja je 30 000 naših diplomiranih studenata zaposlenih u najljepšim ustanovama koje postoje na zemaljskoj kugli, od kojih 80% svoju karijeru gradi u hotelijerstvu i turizmu. Između ostalog, obavljaju funkcije generalnih direktora kako hotelskih lanaca, tako i nezavisnih hodela; izvršnih, komercijalnih ili direktora marketinga, ljudskih resursa ili finansija; menadžera za odnose sa javnošću ili promocije događaja; revizora upravljanja, šefova hotelskog domaćinstva i recepcije, da pomenemo samo neke. Preostalih 20% regrutovani su u druge sektore, naročito sektor luksuza i luksuzne robe, gdje su donosioci odluka zadivljeni njihovim kompetencijama.  

Svi oni su dio dinamične i solidarne mreže, dragocjene koliko onom studentu koji je u potrazi za tačno određenim stažom toliko i onom tek svršenom diplomcu koji buduće zaposlenje  traži u bilo kojoj regiji koju je zacrtao na svijetu.

Vatel, broj jedan u svijetu među Obrazovnim grupacijama za Turistički-Hotelijerski Menadžment, objedinio je  sve uslove da vam omogući da izgradite kvalitete otvorenosti uma prema svijetu i da uspijete.  

Alain Sebban, Predsjednik Osnivač Grupacije Vatel

 

Postanite partner Vatela !

Vlasnik ste ili rukovodilac visoke škole za hotelijerstvo, predsjednik ili dekan univerziteta, upravnik hotela, diplomac Vatela ili preduzetnk i želite da se priključite Vatel mreži?

Prilagođene formule partnerstva kog nudimo možete Pogledati ovdje

KONTAKTIRAJTE VATEL
VATEL MONTENEGRO
Ines Pajovic
Tel. +382 20 410 726
  NAĐITE ODGOVARAJUĆE OBRAZOVANJE

U TRI ETAPE
Nekoliko klikova
je dovoljno!

MARKO POLO
Studenti,
prokrčite sebi put
na međunarodnom nivou

Saznajte više o tome
II ciklus specijalizacija
Direktor Međunarodnog hotelijerstva

Saznajte više o tome