MEĐUNARODNA MREŽA

Profesionalno priznanje

Profesionalno priznanje

Odobreno od strane poslodavaca

Vatel obrazovanje  potvrđuje se punih 35 godina. Već  je 2003. godine,  Vatel uspio da svojim nastavnim programima pridobije hotelijerstvo i struku : najznačajniji predstavnici struke na međunarodnom planu dodjeljuju Vatelu  – i po prvi put to odličje pripada jednoj školi  – « Worldwide Hospitality Award ». Od tada, Vatelu se dodjeljuje više drugih «Worldwide Hospitality Awards» iz kategorije "Najbolji  profesionalni uspjeh" i "Najbolja Pedagoška Inovacija".

Ali najbolje profesionalno priznanje su pozicije i radna mjesta koje danas 30 000 naših diplomaca, prozvani i čuveni kao Vatelijani, zauzima u najljepšim ustanovama zemaljske kugle. Oni su dragocjena mreža kako za Vatel univerzitetske centre, tako i za njihove studente i za same diplomce.


Vatel, partner najprestižnijih hotelskih grupacija

Hotelske grupacije su u velikoj mjeri uključene u Vatelovo obrazovanje. Studentima se obraćaju u okviru predavanja, konferencija, foruma, seminaraprimaju ih na stažiranje   i zapošljavaju po završetku studija.

Zahvaljujući toj čestoj razmjeni, studenti su već od prve godine u direktnom kontaktu sa strukom i stvarnim svijetom poslovanja.

KONTAKTIRAJTE VATEL
VATEL MONTENEGRO
Ines Pajovic
Tel. +382 20 410 726
  NAĐITE ODGOVARAJUĆE OBRAZOVANJE

U TRI ETAPE
Nekoliko klikova
je dovoljno!

MARKO POLO
Studenti,
prokrčite sebi put
na međunarodnom nivou

Saznajte više o tome
II ciklus specijalizacija
Direktor Međunarodnog hotelijerstva

Saznajte više o tome