MEĐUNARODNA MREŽA

Najbolji studijski program ugostiteljskog menadžmenta

Najbolji studijski program ugostiteljskog menadžmenta

Izabrana između 42 prestižne škole, Vatel Group i njenih 41 Kampusa širom svijeta osvojili su nagradu za “Najbolji studijski program ugostiteljskog menadžmenta” u 17. izdanju   Worldwide Hospitality Awards, 14. novembra 2016, gdje se preko 1,000 međunarodnih profesionalaca iz oblasti ugostiteljstva sastalo u Opera Room u Paris Le Grand InterContinental Hotelu.

Cjelokupna industrija je na taj način priznala i iskazala vjeru u Vatel Group.

Vatel Group, izbor cjelokupne profesije

U uži izbor međunarodnog žirija, sastavljenog od poslovnih ljudi, stručnjaka za turiste i komunikaciju, Vatel Grupa je bila jedna od 3 finalista među 42 škole u svijetu koje su se takmičile za nagradu za "Najbolji studijski program ugostiteljskog menadžmenta".

Dvije konkurentske škole Hotelschool The Hague i Oxford, takmičile su se protiv Vatel-a, prve u svijetu grupacije u obrazovanju za menadžment u ugostiteljstvu i turizmu koji je proglašen pobjednikom od strane 1.000 profesionalaca koji su učestvovali na svečanosti.

Alain Sebban, predsjednik i osnivač Vatel-a, dodao je da je ova prestižna nagrada plod rada svih zaposlenih, članova nastavnog osoblja i partnera koji studentima omogućavaju stažiranje, kao i 33,000 bivših studenata koji sa uspješnim karijerama sa velikim uspjehom promovišu Vatel Group.

35 godina bliskih odnosa između Vatel grupacije i njenih hotelsih partner

Od svog nastanka Vatel je uživao bliske, pozitivne i održive odnose sa najvećim međunarodnim ugostiteljskim grupacijama u svetu. Postoji bezbroj odnosa: kao što su zapošljavanje profesionalaca da budu dio fakultetskih članova Vatel-a, Ispitne komisije i Akademskog odbora; primanje studenata za praktičan rad i/ili tokom stažiranja u hotelima; držanje predavanja ili konferencija za studente na našim kampusima, pisanje studije slučaja ili objavljivanje članaka u Cirvath, itd.

KONTAKTIRAJTE VATEL
VATEL MONTENEGRO
Ines Pajovic
Tel. +382 20 410 726
  NAĐITE ODGOVARAJUĆE OBRAZOVANJE

U TRI ETAPE
Nekoliko klikova
je dovoljno!

MARKO POLO
Studenti,
prokrčite sebi put
na međunarodnom nivou

Saznajte više o tome
II ciklus specijalizacija
Direktor Međunarodnog hotelijerstva

Saznajte više o tome